Onverwachte donatie van Kroon Oil aan Voedselbank Almelo

Wat zijn we ontzettend dankbaar voor de donatie van €10.000 van Kroon Oil. Mede omdat deze donatie zeer onverwacht was, is de verrassing bij ons als Voedselbank groot…. Ontzettend bedankt Kroon Oil!!!

Persbericht:
Op woensdag 22 december heeft de Voedselbank Almelo geheel onverwacht een donatie ontvangen van € 10.000 van de Kroon Oil Foundation. De cheque is namens de stichting overhandigd door Arnoud van Egmond en Patrick Blaauw aan de Voedselbank penningmeester Johan van Loon.
Met deze schenking wil de Kroon Oil Foundation haar waardering onderstrepen voor het werk dat de Voedselbank Almelo met haar 100 vrijwilligers doet om week na week gezinnen te voorzien van een royaal boodschappenpakket.
Als gevolg van de coronacrisis heeft de Voedselbank wekelijks te maken met een stijging van het aantal gezinnen dat een beroep moet doen, tegen het einde van 2021 oplopend tot ongeveer een 200 gezinnen. Er wordt voor gevreesd dat deze stijging in het komende jaar verder zal doorlopen. Tegelijkertijd is de Voedselbank dit jaar geconfronteerd met het wegvallen van een aantal belangrijke lokale donaties van bedrijven die door de coronacrisis hun steun moesten opschorten. Vandaar dat deze donatie van de Kroon Oil Foundation meer dan welkom is.

https://www.voedselbankalmelo.nl/wp-content/uploads/2021/12/Persbericht-Kroon-Oil-Foundation-zonder-foto-3.docx